In Bloom Cal

Som jag nämnt tidigare så är jag väldigt förtjust i Cals (crochet alongs) eller snarare lite besatt av dem. Det finns massor av dem därute i cybern och jag har svårt att motstå när jag hittar en jag gillar.
As I have mentioned before, I have a thing about Cals (crochet alongs) or mabye I am a little obsessed by them. There are lots and lots of them out there in the cyber and each time I find one I like I have big troubles to resist them.

När In Bloom Cal startades i januari hade jag bestämt mig för att vara med och göra En kudde, men när de olika garnpaketen släpptes kunde jag inte välja vilken färg jag skulle göra….så det blev 3 olika färgkombinationer varav den ena skulle det göras 2 av till föräldrarnas mossgröna soffa. Så totalt 4 st hade jag på kroken samtidigt. (typiskt mig )
When In Bloom Cal started in January I had desided to participate and make one cushion cover, but when the different yarnpackages was released I couldn’t make up my mind about the colours……so I chose 3 different colour combinations and one of them I should make 2 of for my parents mossgreen sofa. In total I ended up with 4 cushioncovers at my hook at the same time (typical me )

Nu är jag färdig med alla 4 och det har varit några helt underbara veckor. Med en design gjord av den superduktiga Johanna @mijocrochet kunde det ju helt enkelt inte bli annat än vackert i slutet. En av de bästa cals jag varit med i, så välorganiserad och rolig vecka efter vecka. Det blev lite tomt när allt var färdigt.
Now all 4 is done and it has been some wonderful weeks. With a design by the supertalented Johanna @mijocrochet it couldn’t be anything but beautiful in the end. Its one of the best Cals I have participated in, so well organized and fun week after week.

marie

Posted by

Swedish Crochet designer

4 thoughts on “In Bloom Cal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s