Merry Little coaster

 

At this time of the year I usually dont crochet that much because there is so many other things going on around us. I love christmas and all the tradition that surrounds this holliday. But this year the hubby and me have decided to make things a little different and spend the weekend on a spa. So there has been a little sparetime to make a new coaster pattern, The Merry Little coaster

Vid denna tiden på året virkar jag oftast väldigt lite eftersom det finns en uppsjö av andra saker som pågår runt om oss. Jag älskar julen och alla traditioner som omger denna högtid. Men i år har mannen och jag bestämt oss för att göra julen lite annorlunda (eller mycket) vi ska fira jul på ett spa. Så jag har haft lite tid över för att virka och göra ett nytt litet mönster, ett jul underlägg som jag gett namnet The Merry Little coaster

Here’s the link to the US-terms pattern

Här hittar du mönstret på svenska 

I wish you a Merry Christmas and Happy Crocheting – Jag önskar dig en God Jul och Trevlig virkstund

julbild

marie

Posted by

Swedish Crochet designer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s