Ett händelserikt år – A year full of new expiriences

English below 

Välkommen tillbaka!

Efter ett lärorikt 2017 och början av 2018 öppnar jag nu upp ByMimzan igen. Under de sista 8 månaderna har jag haft fördelen att jobba hos Favoritgarner.se, det har verkligen varit en helt fantastisk period och jag har lärt mig en hel massa nytt, men på grund av olika omständigheter väljer jag nu att gå tillbaka till att designa och blogga igen och dessutom kommer jag att vara en av Stitchbloggers som du hittar här

Så jag öppnar upp ByMimzan igen och vad kan då vara bättre än att ta vid där vi slutade förra året, på en temperaturfilt. Den jag och AnnaVirkpanna började på förra året ligger långt inne i ett skåp.

Årets temperaturfilt är även den ett sammarbete med härliga AnnaVirkpanna, det började som ett Stitchbloggerprojekt och ni kan läsa mer om det inne i Stitchbloggers husblogg. Där hittar ni allt ni behöver veta om hur ni gör filten och även en massa inspirationsbilder, dessutom har vi 4 bloggare till som gör varsin temperatur filt, det är Frostvirka som virkar sin filt och det är Diwybytitti, Virkvisa och Annimia som stickar sina filtar, kika in hos den för att se hur det går för dem. Det är aldrig för sent att påbörja en temperaturfilt alla tempdata finns att hitta hos SMHI.se.

Så här ser min filt ut just nu, uppdaterad till den 16/2

tempfilt20180216
bymimzan temperaturfilt 20180216

Så än en gång – Välkommen tillbaka

marie

Eftersom vi kommit en bit in på året redan så visar jag lite av mina bilder här nedan

Welcome back !

After a year full of new expiriences I am back at ByMimzan again. During the last 8 months I have had the opportunity to work at Favoritgarner.se, it really has been a wonderfull time and I have learned so much. But due to different cirumstances I have made the choise to go back to crochetdesign and my blogg again and as a big bonus I will join the Stitchbloggers team, you can find us all here

So now I open up ByMimzan again and what could be better than to start where we left last year, with a temeratureblanket. I didnt have the time to finish the one I and AnnaVirkpanna started last year.

AnnaVirkpanna and I desided to give it another go and make a 2018 temperatureblanket, it all started as a Stitchblogger project and at Stitchbloggers.com you can read all about it and get lots of inspiration, also we have 4 other Stitchbloggers making their own blanket, we have Forstvirka who crochets her blanket and we have Diwybytitti, Virkvisa and Annimia who is knitting theire blankets.

Once again – Welcome Back

marie

Posted by

Swedish Crochet designer

2 thoughts on “Ett händelserikt år – A year full of new expiriences

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s