Jag tar på mig en ny kostym/I put on a new suit

(English below)

Det har varit väldigt tyst här på bloggen från min sida de senaste månaderna och det beror på några olika saker.

Dels är vi på gång att byta bostad jag och min älskling. Vi har tagit det stora beslutet att göra oss av med hus och trädgård och flytta till en bostadsrätt på andra våningen för att kunna tillbringa så mycket tid så möjligt i vår husvagn eftersom husvagnslivet passar oss som handen i handsken.

Dessutom kommer jag att börja jobba hos Favoritgarner på heltid från och med imorgon den 1 juni, detta är verkligen en dröm som har blivit sann – att bli en del av deras marknadsteam. Det kommer att hända mycket roliga och spännande saker där framöver så du kommer att få se mer av ByMimzan/Marie i framtiden, men nu som en del av Favoritgarner.

Det kommer alltså inte att finnas så mycket tid till virkning och mönsterskapande som tidigare så ByMimzanbloggen kommer att ligga vilande, den kommer fortfarande att finnas kvar så att du kan komma in och virka efter de mönster som finns här, men det jag skapar i framtiden kommer jag att göra tillsammans med Favoritgarner och kommer att finnas på Favoritgarner.se

ByMimzan på Instagram och Facebook kommer att finnas kvar som vanligt även om det kommer att bli lite mindre poster i framtiden

Vi hörs och ses på Favoritgarner

marie

P.s På bilden ser du hur min Temperaturfilt ser ut just nu, den är uppdaterad t.o.m. 31.05.17

 

It has been rather quiet on here during the past months and there are a few reasons to that.

Firstly, my darling and I are moving. We have taken the big decision to sell our house and garden and move to an apartment on the second floor. We are doing this because we want to spend as much time as possible in our caravan as we love that lifestyle. 

Secondly, tomorrow, the first of june, I will start a brand new fulltime job at Favoritgarner, this really is a dream come true for me – to become a part of their market team. There will be a lot of new fun and exiting things to come in the near future there, so you will see more of ByMimzan/Marie, but as a part of Favoritgarner.

Therefore, there will be very little time to crochet and create patterns as before so I will put the ByMimzan blog on hold. You can stil drop by and use the patterns that I have designed but there will not be any new ones in here. The patterns and creations I will make in the future will be in cooperation with Favoritgarner and you will be able to find them at Favoritgarner.se

ByMimzan at Instagram and Facebook will remain the same only with a bit less posts.

 

See you all at Favoritgarner

Posted by

Swedish Crochet designer

14 thoughts on “Jag tar på mig en ny kostym/I put on a new suit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s