Favoritgarner · Garn/Yarn

Garnhimlen/Yarnheaven

Alla som älskar garn har väl någon gång drömt om att få vara med om att öppna en garnbutik, det har även jag och förra helgen blev den drömmen sann.

I guess that everyone that loves yarn has dreamed of being a part of opening a yarnstore, even me and last weekend that dream came true.

favoritgarneroppning01

Mannen och jag åkte iväg till Stockholm för att vara med och öppna Favoritgarners lagerbutik. Tillsammans med Favoritgarner teamet, Erika @fingerscroched, hennes man och Helena @pysselofix fixade och donade vi till sista sekund innan öppningen.

My husband and I went to Stockholm to take part of the opening of Favoritgarners warehouse shop. Together with the Favoritgarner team, Erika @fingerscroched, her husband and Helena @pysselofix we managed to get all done in the last minute before the opening.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Här ovan delar jag med mig av några av bilderna från lördagens öppning. I mina ögon blev det ingen lagerbutik, det blev en riktig garnaffär, en av de finaste jag har varit i eftersom nästan allt mitt favoritgarn finns där och upplevelsen fick jag dela med många härliga människor. Det var så roligt att så många av er kom och jag hoppas att vi kommer att ses igen så småningom och till alla er som inte var där på öppningsdagen, det kommer fler tillfällen – håll ögonen öppna.

Above I share some of the pictures I took at the openingday. In my eyes it didnt become a warehouse shop, it became a Real Yarnstore, one of the best I ever been in because allmost all of my favourite yarn is to be found there and I got to share the moment with lots of lovely people. It was so much fun that so many of you came and I really hope we will meet again and to all of you that wasnt there at the openingday, there will be more opportunities – keep your eyes open.

Tack till Favoritgarner för att jag och mannen fick vara med och dela denna härliga garnhimmel upplevelse med er och tack Erika med mannen och Helena för att ni oxå var med

Thank you Favoritgarner for sharing this yarnheaven experience with us (Mrs and Mr ByMimzan) and thank you Erika with husband and Helena for beeing there too

Kärlek ❤

Love ❤

marie

 

 

 

 

 

 

7 reaktioner till “Garnhimlen/Yarnheaven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s